Slanka laihdutusmenetelmät

Slankan kolme paino-ohjelmaa MAXI, KOMBI JA BALANSSI

Olemme suunnitelleet asiakkaillemme 5 erilaista painonpudotustasoa, joita muokataan aina tarvittaessa kokokehoanalyysia seuraten. Muutoksia painonpudotusohjelmaan tehdään myös asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen perusteella.

* Painonhallintajakson suunnittelen aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.

 

Slanka Maxi = paasto 500 kcal

Slanka Kombi + = n. 700 kcal

Slanka Kombi 2 = n. 900 kcal

Slanka Kombi 3 = n. 1100 kcal

Slanka Kombi 4 = n. 1400 kcal

Slanka Balanss = painonhallintaohjelma

* Painonhallintaohjelma suunnitellaan kaikille yksilöllisesti.

 

Slanka Maxi

Slanka Maxi on tehokkain menetelmä painon pudottamiseksi. Slanka Maxi -dieettiä noudattaessasi syöt vain kolme Slanka-jauhetta päivässä etkä mitään muuta. Voit syödä joko pirtelöitä tai keittoja, mutta et suklaa-toffeepatukoita. Juo vähintään kolme litraa vettä päivässä.

Noin neljän päivän kuluttua dieetin aloittamisesta elimistö alkaa tuottaa ketoaineita, jotka auttavat vähentämään näläntunnetta. Nopea painonpudotus antaa rohkeutta ja intoa jatkaa. Jos päätät valita tämän dieetin, sinun täytyy olla fyysisesti terve.

Slanka-tuotteita ei saa käyttää ainoana ravinnonlähteenä yli kolmea viikkoa peräkkäin neuvottelematta etukäteen Slanka-konsultin tai lääkärin kanssa. Älä unohda päivittäistä liikuntaa. Tämän dieetin aikana suosittelemme kuitenkin tavallista vähemmän kuormittavaa liikuntaa.

 

Slanka Kombi

Slanka Kombi -dieetin voi aloittaa vaikka heti tai Slanka Maxi -dieetin jälkeen. Tätä dieettiä noudattaessasi syöt kolme Slanka-jauhetta pääruokana ja sen lisäksi yhden aterian päivässä niin sanotun lautasmallin mukaisesti.

Juo vähintään kaksi litraa vettä päivässä. Slanka Kombi -dieetti ei saata elimistöä ketoositilaan, ja painon pudottaminen vie enemmän aikaa. Jatka Slanka Kombi -dieettiä, kunnes saavutat halutun painon. Voit korvata yhden Slanka-jauheen suklaa-toffeepatukalla. Älä unohda päivittäistä liikuntaa.

 

Slanka Balanssi

Kun olet saavuttanut halutun painon ja tasapainottanut syötyjen ja kulutettujen kaloreiden määrän, voit ryhtyä käyttämään Slanka Balanss -dieettiä. Nyt on tärkeää säilyttää uusi painosi koko loppuelämäsi ajan. Et voi palata takaisin vanhoihin tapoihisi.

Vaihda 5–10 tavallista ateriaa viikossa Slanka-jauheisiin tai patukoihin. Slanka-tuotteita voit käyttää myös välipalaksi. Juo noin kaksi litraa vettä päivässä äläkä unohda liikkua. Anna itsellesi mahdollisuus parempaan ja terveellisempään elämään!

Slanka Nettikauppa

Tutustu meidän uuteen SlankaNettikauppa.fi verkkokauppaan klikkaamalla kauppaan linkkiä vasemmalla.